SZERELMI SZÁMMISZTIKA 1.RÉSZ

Párkapcsolati számmisztika - Ha sorsmisszió számod 1,2,3 - Lélekpálya

HOGYAN ILLENEK ŐSSZE SZÜLETÉSI SZÁMOK SZERINT A SZERELMESEK?

Az első szám a “KÉRDEZŐ”, a “MÁSODIK”. annak az embernek a száma, akivel tudni akarja, hogyan ILLENEK őssze. A születésszám kiszámitása: Például,ha valaki 29-én született, az a 2-es, mert 2+9=11=1-+1= 2. Addig kell leredukálni a számokat amig egy szám jegyű NEM lesz-azaz jelen esetben a 2-es.

1.rész.

1 és 1

Mindkét fél igen erős egyéniség, egyik sem vállalja a másodhegedűs szerepét, mindketten az élen akarnak járni. Ugyanakkor egyikük sem tud veszíteni.Tanulásban, munkában, szerelemben mindketten felülmúlhatatlanok. Vezető szerepre törekszenek. E KÉT EMBER KAPCSOLATA elég nehéz, de ha kölcsönösen engednek , akkor harmonikus , jó kapcsolat alakulhat ki közöttük.

1 és 2.

Az egyes számú embernek tökéletes társa a kettes, mivel nagyszerűen alkalmazkodik, és hagyja, hogy a vezető szerep az egyesnél maradjon.Ugyanakkor vigyáznia kell a kettesnek,hogy ne keltse fel az egyes féltékenységét. Egyébként minden téren kölcsönösen tisztelik egymást.

1 és 3

Mindketten ugyanazon célokért, eszmékért tudnak lelkesedni, és közös erővel a felmerülő nehézségeket könnyen legyőzhetik. Tartós boldog kapcsolat alakulhat ki kettejük között, mivel a hármas számú egyén vissza tudja fogni az egyes lendűletét, hirtelen haragját, és képes a helyes útra terelni.

1 és 4

Ebben a kapcsolatban az egyesnek megértőnek kell lennie a négyessel szemben, mert a négyes állandó harcban áll önmagával és a világgal. Az egyes számú egyén nehezen tudja megérteni társa bizonytalanságát, de ha elfogadja a négyes számút olyannak amilyen, jól megférhetnek egymással, ha csak a négyes fel nem boritja az egyezséget.

FOLYTATÁSA kővetkezik.