SZERELMI SZÁMMISZTIKA 2.RÉSZ

HOGYAN ILLENEK ŐSSZE SZÜLETÉSI SZÁMUK SZERINT A SZERELMESEK….

SZÜLETÉSI SZÁM KISZÁMITÁSA: Például, ha valaki 29-én született, az a 2-es mert,2+9=11= 1+ 1=2,tehát jelen esetben 2-es a száma.

FOLYTATÁSA

2.-ik rész

Számolja ki, milyen párost alkotnak szerelmével! | BorsOnline

1 ÉS 5

Ez a kapcsolat szépen indul. Akár szerelem is lehet első látásra. De az ötös mindig elemez, kritizál, és ezt ki is mondja, amit az egyes nehezen visel el, ezért heves vitákra, veszekedésre lehet kilátás. Az egyes nem tudja elviselni az ötös kicsapongásait. Ezt a kapcsolatot tehát meg kell fontolni.

1 és 6

E két szám szülöttei között óriási különbségek vannak, de ennek ellenére kiegészitik egymást, ugyanis az egyest megnyugtatja a hatos. A hűség mindkettőjük számára fontos, azonban ez a kapcsolat sem tart egy életen át, ha a hatos nem engedi át a vezető szerepet minden téren az egyesnek. Az egyes gondolkodás nélkül elhagyja a hatost, ha olyan személlyel találkozik, akin uralkodhat.

1 es 7

Az egyest valósággal elbűvöli a hetes, mivel egyes szeretné kifürkészni a hetes titkait, rejtélyeit. Ugyanakkor az egyes szenvedélyt, szerelmet talál a hetesnél. Az üzleti életben is jól megférnek egymással, és mindketten elégedettek lehetnek. Hosszú távú kapcsolatra kitűtö páros.

1 es 8

Az egyes szülöttnek nincs szüksége arra , hogy erős egyéniség legyen mellette. Az egyes mindenáron irányítani akar, a nyolcas szülöttet viszont nem lehet, mivel ő is hasonlóan erős egyéniség. Ha mindketten túl nagy engedményekre képesek, akkor kialakulhat közöttük valamilyen kapcsolat, de mindig jelen lesz a heves vita és a szakitás,szétválás lehetősége.

1 es 9

Az egyes szülöttnek a kilences számú színt és humort visz az életébe. Boldogságot , kölcsönös megértést, tiszteletet nyújtanak egymásnak. Az egyes ne akarja elválasztani a kilencest a barátaitól, rokonaitól, mert annak szüksége van rájuk. A kilences dinamizmusa, bátorsága teljesen megfelel az egyesnek.

Folytatása kővetkezik.

Április második hetében hatalmas erőt kapnak a szíved legféltettebb vágyai  — Mindennapi Számmisztika & Schilling Péter