“JELEN”

SZABAD AKARAT

A virágok varázslatos ereje: Múlt, jelen, jövő (kép)

A jelen az a kitüntett pont az életünkben, amikor éppen jól akarjuk érezni magunkat-csakhogy a jelen a múlt terméke. Ezért a hangulatunk nem áll 100%-osan a befolyásunk alatt, bár egészen sok mindent tehetünk a javításáért.

A jelened minden múltbeli döntésed-valamint részben a szüleid és nagyszüleid múltbeli döntéseinek- következménye.

Másképp szólva: amilyen életed most van, az a múltbeli befektetéseid hozama.Az életed színvonala pontosan ugyanúgy emelkedik vagy stagnál, mint egy banki befektetés:ha rendszeresen teszel pénzt a befektetésedbe, akkor egyre meredekkebben emelkedik.Ha nem törődsz azzal, hogy befektesédeid legyenek, akkor az egyenleg stagnálni fog.

EZÉRT a legfontosabb dolog, amit a jelenben tudsz tenni az az, hogy elvállalod az aktuális helyzetedért a felelősséget.

Ez a legelső- és meglehetősen kényelmetlen-lépés, amit meg kell tenned, ha jobb életet akarsz: fel kell vállalnod a felelősséget mindazért, ami most van, és mind azért, amit el akarsz érni.

Ha kövér vagy: TE okoztad magadnak. Ha dohányzol: TE okoztad magadnak Ha jó párkapcsolatod van :A TE érdemed. Ha jó a közérzeted: A TE érdemed.

A JELEN AZ A PONT, AHOL ABBA KELL HAGYNOD A MÁSOKRA MUTOGATÁST.

Nem a kormány, nem a szomszéd, nem a szülök,nem a lottószámok, nem a szerencse, és nem is a balszerencse hozza létre az életedet.

Hanem TE.

A TE döntéseiden múlik minden. A TE gondolataidon,amelyek alapján döntesz.

TEHÁT MINDEN A FEJEDBEN DÖL EL.

MINDEN.

A hatalom, amivel MOST ebben a pillanatban rendelkezel az az, hogy milyen irányt adsz az életednek MOST. Milyen befektetéseket inditasz el MOST. Milyen erőfeszitéseket teszel MOST.

EZ nem függ senki mástól, nem függ körülményektől sem: ebben teljesen szabad akarattal rendelkezel.

A jelen az a pillanat, amikor döntened kell. Nem dönthetsz a múltban, és nem dönthetsz a jövőben sem. A döntés a mostban zajlik, és nem másról szól,mint a prioritásokról., Arról,hogy vannak dolgok, melyek fontosabbak másoknál., hogy van egy sorrend, egy szempontrendszer, ami alapján az életed éled.

A jelen az a pillanat,amelyben formálod a jövődet a döntéseid által, és ez nem függ a körüémenyidtől.

Ha fontosnak tartod, hogy a napjaid egyre jobbak és jobbak legyenek, akkor minden pillanatban meg fogod találni a lehetőséget, ami a megfelelő irányba vezet téged.

“A SZÉLNEK NEM PARANCSOLHATSZ,DE A VITORLÁNAK IGEN”!

múlt...jelen ...jövő...♡ | Affirmation quotes, Life, Motivational quotes