MEGÉRZÉS

Megérzés | What is life about, My children quotes, Spiritual wisdom

Mindenkinek vannak megérzései, és vannak aki nem hajlandok másképp dönteni, csak a megérzéseire hallgat.

De vannak olyanok is akiket a megérzéseik félrevezették. Nos ebben az esetben mi a teendő, hogyan segitsünk döntéseinkben. Általában két kölönbözö, sőt akár ellentétes dologként tekintünk a megérzésekre, és a racionális gondolkodásra, holott nagyon is ősszefüggenek egymással. A megérzések úgyan is akkor jelentkeznek, amikor az agy már összegyűjtött bizonyos információkat: Ezek és a helyzethez kapcsolodó érzelmek hívják őket életre,amik aztán mintegy belső tanácsadóként igyekeznek minden irányba terelni az embert.

AZ is előfordulhat, hogy egy megérzés hamis, mégis hasznos tanáccsal lát el, például ha az étteremben valaki rosszul lesz, a szomszéd asztalnál,ezért inkább úgy döntesz, rendelés nélkül távozol. Lehet, hogy a másik nem az ételtől lett rosszul, mégsem kockáztatod, hogy hasonló sorsra juss.

A MEGÉRZÉSEK akkor lehetnek hasznosak,ha nincs időd,vagy elegendő információd ahhoz, hogy rendesen átgondold a helyzetet.

Az érzelmek is nagy szerepet játszanak a megérzéseidben, ezért érdemes mindig átgondolni, mit is érzel,ahelyett,hogy elfojtanád az érzelmeidet, inkább próbáld megérteni,és belekalkulálni őket a döntés folyamatába. Megkellene tanulni az érzelmek segitségével gondolkodni.

Sok-sok ember a megérzés segitségével tud jó döntést hozni. A tudomány jellenlegi állása szerint a legnagyszerűbb számitógép a világon a saját AGYATOK!!! Számtalan bizonyiték,példák léteznek,de ezt mind ismertetni képtelenség.

A MEGÉRZÉSEK NEM HAZUDNAK,CSAK PISZKOSUL NEHÉZ HINNI NEKIK “!!