Szerencsehozó TALIZMÁNOK

Szerencsekövek 2021 | Ametisz, Citrin, Peridot – Ékszer Akció

AZ EMBEREK ÉVEZREDEK ÓTA HORDANAK , TALIZMÁNOKAT, SZERENCSHOZÓ KŐVEKET,ÉS HISZNEK ABBAN, HOGY EZEK MEGVÉDIK ŐKET MINDEN BAJTÓL. A CSILLAGJEGYÜNK SZERINT IS VÁLASZTHATUNK ILYEN KÜLÖNLEGES TÁRSAT.

KOS (03.21-04 20:)

Mivel a kos jegyüek rendkivül szenvedélyes emberek az AMETISZT nagy segítségükre lehet, hogy érzelmi kicsapongásait kordában tartsák. A kos-szülöttek gyakran fejjel mennek a falnak,ám ha JÁSPIST,viselnek, ez bölcsességet ad nekik, igy nem elöszőr beszélnek, és késöbb gondolkodnak.

BIKA (04.21-05.20.)

A Bikák föld jegyűek,így rájuk még erősebb hatással vannak a föld gyomrából származó kristályok. Ha valakit megszeretnek, azt örökre a szívükbe zárják, emiatt közel áll hozzájuk a RÓZSAKVARC energiája. M ivel a Bika nehezen mozdul- és ez igaz helyzetekre, kapcsolatokra is- a CITRIN segit,hogy a jövőbe tudjanak tekinteni.

IKREK(05-21-06.21)

Az Ikrek jegyűek mindig száz fokon égnek,sok dologba kezdenek egyszerre, ám a kitartás nem az erősségük. Mivel hajlamosak az elaprózodásra, a HEGYIKRISTÁLY és a KALCEDON segit a koncentrációban, és összetettebbé tesz őket.

RÁK (06-22- 07. 22)

A RÁK rendkivül érzékeny és finomlelkű, igy nem is lehet más az egyik védelmező köve, mint a holdkő,ez ellen védi őket az ACHÁT, mivel hajlamosak a saját igényeiket háttérbe szoritani másokéval szemben, a KALCEDON segit ,hogy ebben egészséges egyensúlyt találjanak.

OROSZLÁN (07.23-08-23)

Mivel az Oroszlán jegyű emberek általában igen nagy hatással vannak a környezetükre, fontos.hogy pozitív

kisugárzásukat szinte megsokszorozzák. Erre tökéletesen alkalmas a HEGYIKRISTÁLY. Igen nagylelkűek tudnak lenni, és

a RUBIN méginkább felerösiti adakozó hajlamukat.

SZŰZ (08.24-09.23:)

Szűz jegyűek mélyen gondolkodó, filozofikus emberek, és ezeket a gondolatokat segít rendszerbe foglalni az AMETISZT. Mivel gyakran a szív helyett kizárólag az eszükre hallgatnak, érdemes ACHÁTOT viselniük, hogy jó döntést hozzanak. Hajlamosak csak a kézzel fogható dolgokat elfogadni,a KALCEDON megnyítja őket a spirituális világ felé

MÉRLEG (09.24-10.23)

A Mérleg jegy szülötte számára nemcsak a külső de a belső szépség, a harmónia is fontos,ennek elérésében pedig a RÓZSAKVARC nagy segitségükre lehet. Egyfajta tisztaságot nyújt a HEGYKRISTÁLY is amely a többi követ is megtisztitja energetikailag.

SKORPIÓ (10.-23-11.-22)

A Skorpió jegyűek hajlamosak évekig emészteni magukat egy -egy szituáción, benne ragadnak a sértettségükben, fájdalmukban. Hogy ezt letegyék a GRÁNÁT és a MALACHIT lehet segitségükre.Különleges kapcsolatban vannak a láthatatlan világgal az AMETISZT megmutatja nekik,merre hová haladjanak tovább útjukon.

NYILAS(11.-23.- 12.21.)

A Nyilasokra jellemző, hogy mindig máshol szeretnének lenni, mint ahol éppen vannak. Az AMETISZT megnyugtatja csapongó lelküket. A JÁSPIS emellé bölcsességet és türelmet is ad. Fontos kő számukra a TÜRKIZ, amely védelmezőerővel bir, és a KALCEDON ,mely folyton új kalandokra vágyó énjének segít befelé figyelni.

BAK (12.22-01.20)

Párkapcsolati szinten a BAK jegyűek számára szinte elengedhetetlenül fontos a CALCEDON , hiszen zárkozott lényüket segit megnyitni. A HOLDKŐ is az érzelmek megélését és bátor kimutatását hozza elő.Mivel olykor hajlamosak túlzottan két lábbal állni a földön, a HEGYIKRISTÁLY utat mutat bensőjük,és spirituális kiteljesedésük felé.

VIZÖNTŐ(01.21-02.-19.)

A Vizöntő rendkivül spirituális baállitottságú ember, az AMETISZT pedig segitséget nyújt, hogy megérzései még erősebbek legyenek. Igazi művészek, akiket érzékeny lélekkel áldott meg a sors, a HOLDKŐ azonban érzelmi stabilitást nyújt, megerősit.

HALAK (02.20-03.20.)

A Halak jegyűek számára rendkivül fontos, hogy harmonikus kapcsolatok vegyél körül őket, ehhez a JADE nyújt támaszt. A HOLDKŐ kiegyensúlyozottságot ad,míg az AMETISZT segit,hogy érzelmileg biztonságban érezzék magukat.

Talpmasszázs+Reiki - (Talizmán, vagy amulett? Kis fogalomzavar azért akad,  a poszt végén talán érthető lesz a különbség... - T+R/D) A talizmánként a  nyakunkban viselt jelképek távol tartják az ártó energiákat, ráadásként  pedig