ONLINE JÓSLÁS

Ez az ONLINE JÓSLÁS segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat több témakörben. Nem döntést hoz helyetted, csupán csak tanácsot kapsz általa. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned. Csak próbálj meg pár percre magadra figyelni, és pontosan fogalmazz meg magadban egy számodra fontos kérdésed. A feltett kérdésedet mindig egyértelműen fogalmazd meg, hogy aztán majd értelmezni tudd a kapott választ, ha megfogalmaztad a kérdést.

Online jóslás - Freya jósnő

Az ONLINE JÓSLÁSBAN rejlő erő nem vész el. Akárcsak a személyes jóslás során, a véletlen, belső késztetés, hatására választunk a lapok közül. Azzal a pozitív különbséggel, hogy ebben az esetben a harmadik személy befolyásoló hatása nem érvényesül, mivel saját magunk, és nem valaki belátása alapján kapunk választ.

Első lépésként egy világos kérdést kell megfogalmaznunk magunkban. A kérdésünk körülményeit képzeljük el részletesen, öltöztessük fel.

AZ ÜGYFELEK közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak, épp ezért legtöbbször online tartják a kapcsolatot a jósokkal. Akik ezt a jóslási lehetőséget választják, azok valószinű tudják mi az az ONLINE, Így ennek az ismertetését kihagyom, viszont hozzá teszem, hogy jelenleg amit a legtöbben használnak az a Messenger, aztán a telefon. Ha telefonos kapcsolat nem megoldható akkor a körülményesebb megoldásra,e-mail levélben történő egyeztetésre van lehetőség.

A kártya nem hazudik, nem kell félni tőle, mert csak NEKED A legjobbat fogja mutatni, hogy mi a helyes. Jóslás során ne kőbe vésett igazságokat keress, sokkal inkább megérzéseket, segítő szándékú sugalmazásokat, melyek megfontoltabbá teszik az adott döntést.

Online Jóslás Online – Beijinzs