TANULJ MEG ÖRVENDEZNI. ANNAK,HOGY ÉLSZ..

EZ A CSODÁLATOS IDÉZET a legmélyebb és legegyszerűbb igazságot fogalmazza meg, mely szolgáljon iránymutatásul az év minden napjára:

GONDOLJ ARRA“, hogy meztelenül jöttél erre a világra és meztelenül térsz belőle vissza. VENDÉG VAGY ezen a Földön. Csak az a Tied, amit a bőröd alatt hoztál és elviszel. 

GAZDAG AKI EGÉSZSÉGES,. Aki erős. Aki nem szorul másra. Aki föl tudja vágni a fáját, meg tudja főzni ételét, meg tudja vetni ágyát és jól alszik benne. Aki dolgozni tud, hogy legyen mit egyék, legyen ruhája, cipője és egy szobája, amit otthonának érez. Fája, amit fölapríthasson. Aki el tudja tartani a családját, étellel, ruhával, cipővel, s mindezt maga szerzi meg: az GAZDAG.

Örvendhet a napfénynek, a víznek, a szélnek, a virágoknak, örvendhet a családjának, a gyermekeinek és annak, hogy az ember él. Ha van öröme az életben: gazdag. Ha nincsen öröme benne: SZEGÉNY.

TANULJ MEG TEHÁT ÖRVENDEZNI. És ismerd meg a vagyonodat, amit a bőröd alatt hordasz. Élj vele és általa, és főképpen: TANULJ MEG ÖRVENDEZNI!!

VENDÉG vagy a E-világban és ez a világ szép vendégfogadó. Van napsugara, vize, pillangója, madara. Van virága, rengeteg sok. Tanulj meg örvendeni nekik. Igyekezz törődni velük. Azzal, ami még a világ szépségéből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is. 

VASS ALBERT

TANULJ MEG ÖRVENDEZNI. ANNAK, HOGY ÉLSZ. S MERT ÉLSZ:GAZDAG LEHETSZ!

Bízz abban, amit érzel…