TELEFONOS JÓSLÁS

Motivációs eszközök: Szerelmi jóslás telefonon
Tarot lapok 5. – tarotkartyak.com

A telefonos jóslás, egy kissé izgalmasabb mint a személyes, mert nem tudja, az ember, hogy ki van a vonal túlsó végén. Számomra nehezebb, mivel nincs meg a személyes kontakt. A jóslás minden formája népszerű,de a legnépszerűbb a kártya, épp ezért a távjóslás sokkal nehezebb kártyával .A telefonos jóslásnál nem látjuk az ügyfelet, viszont érezni kell a rezgéseit. Észre lehet venni, a telefon végén, hogy idegesek, izgatottak, de miután a beszélgetésre buzdítom az ügyfelet, egy kissé felszabadultá válik.

Sosem felejtem el, hogy mennyire izgultam az első telefonos kapcsolásnál , hogy ki, vagy milyen ügyfél lesz a hívom. Szerencsére elég hamar ráéreztem a rezgésekre, amiből többnyire egy bizalmas párbeszéd alakult ki.

Akkor kezdem magabiztossá válni, miután ismét felhívtak az ügyfelek. Persze ahány ember annyi féle, ezt tudjuk jól. Bár minden egyes hívás -rejtély, mert nem tudhatjuk, hogy a ki, miért , milyen problémákra szeretne választ kapni.

“Személyes jóslásaim telefonon történnek, így biztos lehet benne, hogy a legbi, ztonságosabb formában beszélhet a problémáiról, anélkül, hogy bárki fülébe jutna.”