SZERELMI SZÁMMISZTIKA 9-ik rész

szerelem3, számmisztika - Kínai asztrológia, számmisztika, sors,  életfeladat, boldogság

8 és 1

Két erős egyéniség találkozása, mindketten irányítani akarnak, s ez folyamatos villongásokhoz vezet.Kapcsolatuk tele van vitákkal, nézetelérésekkel, mivel az egyik fél sem szeret engedni az elveiből. Sem a munkában sem a magánéletben nem ajánlatos együtt lenni hosszú távon.

8 és 2

A nyolcas vonzónak találja a kettest mindaddig,amíg nem ad okot féltékenységre, de az előbb-utóbb felüti fejét, és a kettes nem tudja tolerárnia nyolcas jeleneteit, veszekedéseit, és dühkitöréseit. A munkahelyen rövid ideig a kettes képes alkalmazkodni, de amint jobb lehetősége adódik, távozhat a nyolcas társaságából.

8 és 3

A nyolcasnak elérhetetlennek tünik a hármas,ezért mindenáron megakarja hódítani. Igazán nyugodt, békés életet azonban nem tudnak kialakitani együtt sem s munkában sem a magánéletben. Ha mindketten bölcsebbek lennének, ha a hirtelen kitöréseket fékezni tudnák, az egyik legjobb páekapcsolat lehetne.

8 és4

Az egymás iránt érzett nagy szerelem hosszú évekig megmarad, mert kölcsönösen csodálják egymást. Őszintén kiváncsiak egymásra, jóban roszban kiállnak egymás mellett. Mindezek ellenére életük során komoly áldozat vállalásra korai özvegységre kerülhet sor.Munkatársként is jól kijönnek egymással, de ha lehet, ne vágjanak közös üzletbe, mert súlyos összeütközésbe kerülhetnek a törvénnyel.

8 és 5

Ha a nyolcas nem kéri számon állandóan az ötöst nagyszerű lehet együtt mindkettőjüknek. Sajnos az ötöst nem lehet bezárni, neki függetlenség, szabadság kell, mert csak igy tudja megőrizni szines egyéníségét. A nyolcas jeleneteit egy ötös sosem tudja megbocsátani. A munkában csak úgy férnek meg egymással, ha az ötös szabadsága biztosítva van.

8 és 6

A nyolcas vonzónak találja a hatos érzékeny,művészi lelkét, de ebben a kapcsolatban mindkét félnek komoly nehézségekre kell számítania. Együttlétüket nagy és viharos kitörések jellemzik a fölösleges féltékenykedéseik miatt. Munkatársként,üzlettársként jól tunak együtt működni.

8 és 7

E két szám szülötte jól kiegészitík egymás természetét, sok közös gondolatuk akad, a vitás kérdésekben is megtalálják az arany középutat. Mindkét szám viselője tartózkodó, nehezen mutatja ki érzéseit, de ha biztossá válnak a mások érzelmeit illetően, kedvesek és érzékenyek lesznek Hosszú távon sok probléma adódhat a nyolcas kritikai hajlama miatt.. Ez szakitáshoz vezethet.

8 és 8

A nyolcas és a nyolcas ugyanazokkal az előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik, egymáshoz valók, ha megértik egymást.

8 és 9

Nem tudják tartósan elviselni egymást, mert a nyolcas képtelen visszafogni magát,míg a kilencest bősziti a nyolcas féltékenysége. Kapcsolatuk állandó harc, és nem lehetetlen, hogy erőszakra is sor kerül a viharos veszekedések során. A kilences még ilyen esetekben sem hagyja el a nyolcast, csupán azért, hogy megmutassa , neki van

Befejező rész következik..

szerelem, idézet - Kínai asztrológia, számmisztika, sors, életfeladat,  boldogság
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/P3wr_b-4g8YaCcci1GSovOez6eAbVW7FItMndOJhqSiWG0re_dhtLGZJwTIseyjQPn3wO46Rts59M4kVUIZjfiqBdc_4HYJi79JdgXfBWoJj3yp-zn3avaGKVzMiYvhzkHmgHgdXic1X5Lo