SZERELMI SZÁMMISZTIKA 8-ik rész

Számmisztika: Összeillünk? | nlc

7 és 1

A hetes szellemileg, az egyes inkább fizikailag erőteljesebb. Ha nem korlátozzák egymást, remekül meglehetnek. Munka közben is jól megférnek egymással, amennyiben mindketten külön döntenek az őket érintő kérdésekben. Amint egymást befolyásolni akarják, heves vitákra, olykor erőszakra számíthatnak.

7 és 2

E két szám szülöttei különösen jól ismerik egymást, mivel a kettes alkalmazkodik a hetes szellemi fölényéhez, és csodálja a tudást.Kiváló munkatársak lehetnek, együtt nagyot alkothatnak a tudományokban,kutatásban.

7 és 3

Kölcsönösen sokat nyújtanak egymásnak. A hetes nem akarja birtokolni a hármast, és nem is féltékeny. Ha a hármas ugyanúgy kellő szabadságot biztosít a hetesnek, tartós és szenvedélyes lehet kapcsolatuk. Munkatársakként is remekül kijönnek.

7 és 4

A hetes hosszú távon nemmindig tudja lekötni a négyes érdeklődését, de a kapcsolat bizonyos szinten megmaradhat kettejük között. Még sem igazán boldog, bár nem is boldogtalan. Inkább egyhangú langyos kötelék. A munkában és az üzleti életben sem rossz a kapcsolatuk, viszont nem is a legjobb.

7 és 5

Ebben a párosban mindkettönek engednie kell,hiszen nehezen találják meg a közös hangot. Fárasztó lehet az egész. Üzleti téren a hetes becsaphatja az ötöst. Mivel az ötös az alárendelt, kisemmizett szerepet képtelen elvállalni,továbbáll, de nem felejti el a sérelmeket, s ha teheti, hosszú idő elteltével is visszavág.

7 és 6

Ez a társulás nehezen lehet több kalandnál, mivel két teljesen különböző természetű emberről van szó. A hetest a tudomány, a kutatás vonzza, mig a hatost, művészetek nyílvánosság. Sem a munkában,sem a magánéletben nem számithatnak biztosan végül tartós eredményre.

7 ÉS 7

Nem is kivánhatnának tökéletesebb társat maguknak. Egyformán gondolkodnak, egyforma az érdeklödési területük, és kölcsönösen megbiznak egymásban. Érzelemviláguk is azonos rezgésszinten működik. Mindketten a tőkéletesség megtestesitői.

7 és 8

A nyolcas jól kiegészíti a hetes szellemi törekvéseit, de heves vitákra, indulatkitörésekre is számitanunk kell. A nyolcas féltékeny a hetes tudására, ezért nemegyszer erős iróniával bírálja, ami mély sebet ejt a hetes lelkivilágán. Hosszú távon ritkán alkalmasak az együttélésre és a közös munkára.

7 és 9

E két szám között tökéletes megértés,és szenvedélyes szerelem uralkodik. Munkájukban a legjobb eredményeket képesek elérni.. Viszont a kilencesnek vigyáznia kell, hogy ne erőltessen olyan dolgokat,elképzeléseket, amiket a hetes nem tud elfogadni,vagy ésszerűtlennek tart.

FOLYTATÁSA KŐVETKEZIK

Így szeretnéd, hogy szeressen a párod a számmisztika szerint | nlc