SZERELMI SZÁMMISZTIKA 6-ik rész

Számmisztika: Ilyen társ és párkapcsolat illik hozzád leginkább | nlc

5 és 1

Ebben a társulásban az egyes nehezen engedi, hogy az ötös önálló legyen, mert ő a vezető, a főnök, az ötösnek viszont szüksége van a szabadságra, függetlenségre. Sok veszekedés, vita,féltékenység zavarja meg e két ember közös életét. Csak úgy tudnak együtt dolgozni, ha az egyes szabad utat enged az ötösnek.

5 és 2

Ebben a kötődésben a kettes állandó szenvedésnek van kitéve, mivel az ötös nem veti meg a kalandokat, de nem viseli el a féltékenykedést még akkor sem , ha ő ad arra okot. A munkában a kettesnek alkalmazkodnia kell az ötös ritmusához, és óvakodjon attól,hogy kérdőre vonja.

5 és 3

Állandóan biztositják a másiknak az újdonságot, sőt kellő szabadságot is adnak egymásnak, ugyanis mindketten szeretik a korlátok nélküli életet.Talán egyetlen szám az ötös szülött részére a hármas, akivel képes tartósan élni. A hármas képes elviselni az ötös álmodozásait, olykor veszélyes terveit, cselekedeteit.Ha nézeteltérésre kerül sor kettejük között, mindketten mindent megtesznek a béke hyelyreállitásáért.

5 és 4

A z ötös már az első találkozáskor csodálja négyes kiegyensúlyozott, nyugodtnak látszó természetét, de hosszú távon nem tudnak együttműködni, mert a négyes olykor elég erőszakosan ki akarja sajátitani magának az ötöst, amit az ötös nem visel el. A ötös ki nem állhatja a veszekedést, hangoskodást.

5 és 4

Az ötös már az első találkozáskor csodálja a négyes kiegyensúlyozott nyugodtnak látszó természetét, de hosszú távon nem tudnak együttműködni, mert a négyes olykor erőszakosan ki akarja sajátitani magának az ötöst, amit az ötös nem visel el. Az ötös ki nem állhatja a veszekedést.

5 és 5

Két dudás egy csárdában. Törekvéseik,és jellemük túl egyforma ahhoz,hogy együtt tudjanak élni. Bár képesek szenvedélyesen egymásba szeretni, de látszólag nyugodt együttlét nagy viharokat, indulatokat rejt,s azok a legváratlanabb időben tőrnek felszinre. Ilyenkor kiméletlen szavakkal esnek egymásnak, és kettőjük közt mindennek vége lehet.

5 és 6

Házasságra e két személy jelleme nem mindig alkalmas hosszú távon- bár nem lehetetlen az együttélés. Az ötösnek nehéz elfogadni a hatos szélsőséges hangulatait, csőkönyös rakaszkodásait, olykor rosszindulatát. Mindez azért kerül felszinre, mert a hatos nem tudja az ötös sikereit, sem a munkában,sem a magáméletben.

5 és 7

Itt állandó engedményeket kell tenniük a feleknek, hogy megértsék egymást egymást. Pusztán a hetes mély érzelmei tartják őssze az együttest a különbségek ellenére is. Hosszú távon mégsem ajánlatos. Az ötös elöbb-utóbb elunja,és kilép a kettesből, s még lelkiismeret- furdalást sem érez emiatt.

5 és 8

Csodálatos munkakapcsolat lehet, ugyanis a nyolcas végrehajtja az ötös elképzeléseit, de a magánéletben a nyolcas vad féltékenysége megkeseriti az ötös életét., Hosszú távon kapcsolatuk elviselhetetlenné válhat.

5 és 9

A kilences erős jelleme, erőszakos irányítani akarás örökös nézeteltérést, vitát szít. Az ötös nem képes meggyőzni a kilencest a saját igazáról,így inkább eltűnik a kilences társaságából.

folytatása következik.

Számmisztika - Lélekpálya