SZERELMI SZÁMMISZTIKA 4-ik rész

Számmisztika rovat cikkei. Név és születési időpont kalkulátor

HOGYAN ILLENEK ŐSSZE SZÜLETÉSI SZÁMUK SZERINT A SZERELMESEK..

SZÜLETÉSISZÁM KISZÁMITÁSA:például, ha valaki 29-én született az a 2-es mert 2+9=11=1+1=2, tehát a 2-es

3 és 1

Az egyest elbűvöli a hármas optimizmusa, mert a hármas nem törik meg sikertelenség ,kudarc esetén.Kölcsönösen csodálják egymást,és a vezető szerepen is megtudnak osztozni. Merész ötleteiket együtt könnyen megvalósitják., és legtöbbször elérik a kitűzött célokat.

3 ÉS 2

A hármas kalandvágya- esetenkénti hűtlensége- ősszetörheti a kettes szívét, és annak merész ötleteit, diktatórikus viselkedését nem birja elviselni. Az ő esetükben nagyon nehezen képzelhető el a nyugodt, kiegyensúlyozott együttélés. Üzleti téren is elég rosszul viselik egymást.

3 és 3

E szám szülöttei azonos gondolkodásúak, és azonos célkitűzéseik vannak. MÓDSZEREIK MEGEGYEZNEK, mégis egyformaságuk ellenére sem tudnak mindig boldogan meglenni egymással, mivel nyers, szókimondó modorukkal kölcsönösen megbánthatják egymást. Nem nagyon ajánlatos bármilyen téren szövetkezniük.

3 és 4

Nagy vonzalmat éreznek egymás iránt az első találkozásnál,de később mindketten rájöhetnek, hogy mennyire különbözik a természetük, a jellemük, az életfelfogásuk. Kettejük között különleges kapcsolat alakulhat ki, de ez nagyon ritkán lesz tartós,vagy nyugalmas., Nagy viták,nagy kibékülések jellemzik. Igazi húzd meg ereszd meg viszony.

3 as 5

Ez nagyszerű lehet, ha mindkettöjüknek nem az első addigi életük folyamán.Mindkét szám szereti a kalandokat,csupán egymás kalandjait nem tudják elviselni, mert mindketten feltétlen hűséget odaadást várnak el egymástól.Ha kalandvágyuk lehiggadt (45-50 éves kor táján) akkor tartósan boldogok lehetnek egymással, de természetessen a hármas a főnök.

3 as 6

E két szám képviselői azonos hullámhosszon vannak.Kellő szabadságot biztosit a hatos a hármasnak, sőt esetleges hűtlenségeit is meg tudja bocsájtani. A hármas önállósága nem szenved csorbát, mivel a hatos képes külön társasági életet élni. Bármilyen téren jól kijönnek egymással, és tartós kapcsolatra számithatnak.

3 és 7

Ha a hármas szülött időt ad a hetesnek, hogy legyőzze a félénkségét, elfogódottságát, nem lehetetlen a jó kapcsolat kettejük között. A hetes csodálja, imádja a hármast, meg akarja hóditani, de félénk és bizonytalan, ezért hosszú időre és bátoritásra van szüksége. A HETES képes alárendelni magát a hármas akaratának.

3 és 8

A nyolcas vonzódik a hármashoz, mert felborzolja őt annak magabiztossága, kalandozása,merész elképzelései, töretlen akaratereje.Ha a nyolcas visszafogja féltékenységi rohamait, akár boldogan is élhetnek együtt.

3 és 9

E .két szám egyéniségei jól kiegészitik egymást mindaddig, amig a hármas nem jön rá, hogy a kilences néha esetleg nem mond igazat. Ilyenkor a hármas lélekben eltávolodik a kilencestől, és állandóan akadékoskodik, a kákán is csomót keres. A kilences egy idő után megunhatja ezt, és továbbáll. Ha a kilences őszinte ember, kitünő párost alkotnak.

Folytatása következik..

25 Számmisztika ideas in 2021 | számmisztika, spiritualitás, hatodikos matek