SZERELMI SZÁMMISZTIKA.10-ik rész

Összeilletek a pároddal? - Ezotéria | Femina

BEFEJEZŐ RÉSZ.

9 és 1

Az egyenlő felek egymásra találnak.Egyiknek sem kell ebben a kacsolatban alárendelt szerepet vállalnia. A magánéletben és a munkában is kiválóan megértik egymást. Mindketten szeretik önmagukat, egészséges önzésük a kapcsolatuk, a boldogság kulcsa.

9 és2

Mindkettöt a romantika és az érzelmek vezérlik. Bár kisebb összetűzésekre sor kerülhet, mindketten élvezik az édes kibékülést. A kilencesnek jó munkatársa lehet a kettes, ha pletykára való hajlamát nem éli ki.

9 és 3

A szerelemben a romantika és a vidámság lesz az uralkodó, ha a hármas elfogadja a kilences állandó kutakodását, és nem korlátozza szabadságában.Ha a kilences kisebb hűtlenségeiről a hármas nem szerez tudomást, sokáig megmaradhatnak egymás mellett. A munkában és az üzleti életben is kiválóan megértik egymást.

9 és 4

E két szám képviselői nem értik meg egymást hosszabb távon, sem a magánéletben, sem a munkában, üzleti életben. Első látásra is taszitják egymást, de ha sors mégis úgy hozza, hogy egy ideig együtt kel működniük, körülöttük a légkör is elviselhetetlenné válik mások számára.

9 és 5

Ha a kilences eltudja érni, hogy az ötöst irányíthassa,és ellenőrzése alatt tarthassa, a kapcsolat egy ideig békés lehet. Miután az ötös ki nem álhatja a korlátokat elöbb-utóbb szakitásra kerülhet sor.Ez áll az üzleti életre is.

9 és 6

Anagy szerelem lehetősége. Mindketten romantikusak és céljaik is közösek.Magánéletüket megértés és kölcsönös tisztelet jellemzi,képesek leélni egymással az életet. A munkában ésaz üzleti életben ők boldogulnak együtt a legjobban.

9 és 7

A hetes iránt erős vonzalmat érez a kilences, mivel elbüvölik egymást. Köcsönösen jó viszonyt tudnak kiakakitani, de előfordulhat, hogy mégse jön össze a dolog,mert a hetes képtelen azonnal kimutatni az érzelmeit,s ezért a kilences ridegnek tarózkodónak tartja.

9 és 8

Nem tudják tartósan elviselni egymást,mert a nyolcas képtelen visszafogni magát, míg a kilences nem bírja elviselni a nyolcas féltékenységét. Kapcsolatuk állandó harc, küzdelem,és nem lehetetlen,hogy erőszakra is sor kerül a viharos érzelemkitörések során.A kilences még ilyen esetekben sem hagyja el a nyolcast, csupán azért,hogy megmutassa neki van igaza.

9 és 9

A két kilences teljesen egymáshoz illő, de vigyázni kell, mert a hibák is teljesen azonosak.

VÉGE

Schilling Péter — Mindennapi Számmisztika & Schilling Péter — Page 6