SZERELMI SZÁMISZTIKA 3-ik rész

Milyen titkokat rejt a szerelmi életed? - Megmondja a születésnapod! | Neon  signs, Numerology, Neon

HOGYAN ILLENEK ŐSSZE SZÜLETÉSI SZÁMUK SZERINT A SZERELMESEK.. A SZÜLETÉSI SZÁM KISZÁMITÁSA: Például,ha valaki 29-én született az a 2-es mert, 2+9= 11 =1+1=2 tehát jelen esetben a 2-es szám.

folytatás:

2 és 1

A kettes erős társat talált az egyesben, aki jól tudja irányitani, és megad mindent, amire a kettes szülötteknek szükségük van. Ellenben a kettesnek állandóan csodálni kell az egyest. Ha féltékenység vagy bizalmatlanság merül fel a kapcsolatukban az fájdalmas és jelenetekkel teli szakitásukhoz vezet.

2 és 2

E két szám szülötte teljesen egyforma, ugyanúgy gondolkodnak. Jól megértik egymás érzelemvilágát, hisz mindketten romantikusak: úgy élnek a szerelemben, mint egy álomban. Vonzónak találják egymás gyengédségét, dea féltékenység éket verhet közéjük. Az üzleti viszony nehezen jön számitásba e két ember között, mert mindketten vátozékony hangulatúak, bizonytalanok, és hosszú távon egyikük sem kitartó.

2 és 3

A kettes romantikus természete nem viseli el a hármas parancsoló, harcoló,kalandókat kereső egyéniségét. A hármas apró hűtlenségei tönkretehetik a kettest, ezért jobban teszik, ha meggondolják a szorosabb kapcsolatot. Az üzlet,és a pénz világában a kettes húzza a rövidebbet.

2 és 4

Ideális, mert a kettes boldog a négyes társaságában. A négyes hűséges,és kedves, de gyakran kell egymást depresszióból, fásultságból egymást kirángatniuk.Nem egymásnak okoznak fájdalmat, mégis mindketten nehezen viselik a külső hatásokat. Feváltva vannak mélyponton.

2 és 5

Ez a kötelék bármilyen téren jönne létre, valószinüleg a lehető legrosszabb lesz. Az ötös folymatosan szenvedést okozhat a kettesnek, mert az ötös képtelen elviselni a mélabús hangulatot, és nem mindig törekszik a tartós kapcsolatra,hűségre.Mindketőjüknek erősebb egyéniségre van szükségük.

2 és 6

Itt a romantikában versenyezhet egymással a két szám szülötte.Jól kiegészitik egymást, de ha bármilyen területen bírálják a másikat-oda a megértés. Ne kritizálják a másikat, mert kapcsolatuk megszakadhat, hiszen mindketten sértődékenyek.

2 és 7

Jó összetétel, ha vigyáznak, hogy egyik fél se adjon okot a féltékenységre. A hetes jósága, kedvessége minden téren vonzza a kettest.Tartósan együtt tudnak működni a magánéletben, és más területeken is, azonban ha kettes megbizhatatlannak bizonyul, nyomban vége a szerelemnek.

2 és 8

E két ember nehezen érti meg egymást, de ha a kettes tud alkalmazkodni a nyolcashoz-és nem álomképet képzel a helyébe-elérhetik, hogy hossabb ideig együtt tudnak működnI. A szimpátia nem elég, megértésre is szükség van.

2 és 9

Nagyon jó viszony alakulhat ki a két szám szülöttei között. A kilences megfelelő társa lehet a kettesnek, mert szenvedélyes, kitartó és hűséges.A kilences könnyedén elviseli a kettes lelki bizonytalanságát, ugyanis nem veszi komolyan.Jó munkatársak is lehetnek, mivel mindketten tudják, hogy egymásra vannak utalva.

FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK.

Párkapcsolati számmisztika - Ha sorsmisszió számod 4,5,6 - Lélekpálya