SZENVEDÉLYRŐL…”TANGÓ” -A PÁR PERCES SZERELEM!!!

A szenvedélyről nekem rögtön a tangó jutott eszembe, ha egyszer valaki igazán megtapasztalja magát a tangót, és annak ölelését, az szenvedélyt ébreszt benne,tehát egyfajta tangószenvedély lesz úrrá rajta. A tangó több mint hobbi. Ha éppen nem tudsz neki hódolni,mert nincs rá pénzed,vagy időd rá a szenvedély akkor is meg marad .És ez belülről fakad: a vágy, hogy ölelj valakit, hogy hallgasd a zenét, hogy találkozz a barátokkal. Vágyunk arra, hogy tisztaság övezze a tangót,mégis meg legyen benne a flört, a szerelem egyfajta nagyon mély érintés.Természtesen ez magában a tangóban sosem fog beteljesülni-elmegyünk a határig, és ott abbahaggyuk. Ezt hívjuk pár perces szerelemnek.

A TANGÓ MEGTANIT ARRA,hogy toleránsak legyünk,hogy odafigyeljünk a másikra,hiszen anélkül nincs tangó, hogy ne hangolódnánk egymásra. Ez az egymásra hangolódás akkor is meg marad, amikor a SZERELEM már elmúlt. Tehát a tangó tolarenciára tanit, bÍzalomra egymásra hangolódásra, és ami a legfontosabb ÖNbizalmat ad.

A FÉRFINAK, AZT KELL MEGTANULNIA, hogy higgyen abban, hogy a nő bízik benne.A nőnek pedig azt kell megtanulnia,hogy elengedje magát,á tadja magát a vezetésnek.De nem alárendelt szerepben, hanem egyenrangúként: tehát úgy kövesse partnerét, úgy hogy közben akár bele is szólhat a vezetésbe….

SAJNOS VAN EGY ÁLTALÁNOS TÁRSADALMI PROBLÉMA: A FÉRFIAK NEM TUDNAK VEZETNI, MERT NINCS ÖNBIZALMUK, NEM SIKERÜLT FELNŐNIÜK, A NŐK PEDIG NEM TUDNAK BÍZNI, MERT NEM MERIK ÁTADNI A GYEPLŐT.……

Hát igen, ezt én is tapasztaltam a saját börömön. A VÁLTÓZÁSHOZ MEG KELL ÉLNI A TANGÓT. De ez egy hosszabb folyamat, nem elég hozzá nyolc táncóra. Sokat tudnék még irni róla, de most rőviden csak ennyi. Jóslásom alkalmából, sajnos többnyire a rossz férfi-női párkapcsolat a téma, pont ezért szerettem volna ” tangó” példával érzékeltetni a , hogy a problémák megoldása elsősorban az” ÖNBIZALOM HIÁNYRA” vezethető vissza mind két fél részéről, merjünk nyítni, bízni, őszintének lenni!!! Ezért olyan szép a TANGÓ!!!