NŐK,NŐK,NŐK,….

Miért jobb velük, mint nélkülük?

Befejező rész.

Képtalálatok a következőre: nők

AMILYEN A NŐ , OLYAN A CSALÁD,“-szól a mondás. A család minőségét meghatározza az otthon jellege,

így azért is a nő felel. A munkavégzéshez hasznos a nyugodt környezet. Amennyiben az otthon kialakitása megfelelő, máris biztositott az a nyugodt háttér, amely segiti a koncentrált munkavégzést, a férfi dolgát.

TERMÉSZETES POZIVÍTUMA férfi és nő kapcsolatának a család, az igaz szerelem gyümölcse: a gyermek. A CSALÁD ÉS A GYEREKEK további kihívást jelentenek mindkét félnek. A férfi is az utódokon keresztül tudja továbbörökiteni tapasztalatait, rajtuk keresztül tud példa mutató életet élni. A NŐ által létrehozott szeretettteljes légkör a család adta feladat mellett elégedettséget és biztonságot nyújt.

VÉGÜL, DE NEM utolsó sorban megemlítem azt, ami talán a legfontosabb. Minden müvész életében kell egy múzsa. MÚZSA. Aki őt alkotásra inspirálja. Valaki, akiért,aki miatt, aki kedvéért… azt állitom, hogy nem csak a művészeknek van szűksége múzsára, hanem minden férfinak..MINDNYÁJUNKNAK! Ugyanis egy okos nő nem “rugdossa” a társát, nem hajszolja,nem taszigálja, hogy erre vagy arra menjen,hanem egy teljesen más módszert használ: MÚZSAKÉNT viselkedik.

MIT JELENT ez a mindennapokban?Nos, képes vágyat ébreszteni a férfiban, hogy megakarja tenni azt amit a nő szeretne! A nő nem utasit, nem üldözi elvárásokkal a férfit, hanem vágyat ébreszt. Vágyat arra,hogy a férfi olyan valakivé akarjon válni, aki megteszi amit a nő szeretne.Természetesen a nő, aki feltétel nélkül szereti a férjét, a férfit ,soha nem kiván olyat, ami a férfit méltatlan helyzetbe sodorja. Teszi ezt azért is, mert tudja, hogy ellenkező esetben előbb-utóbb vége is lesz a kapcsolatnak.

A NŐ KÉPES MÚZSA lenni. A nő , aki a férfit tükrőzi, a férfi meglátja önmagát. Ő az ,aki a férfit mozgatja, aki segít abban, hogy a világ tovább lendüljön. A tiszta lelkű nő,soha nem él vissza ezzel a hatalommal, ami a sajátja.

Ő mindannyiunk anyja, a fény befogadója …

Így vesz részt a nő a világ megváltásában a férfi szolgálatán keresztül.

Vége.