NŐISÉG és VÁLSÁG

Woman, Fashion, Jewelries, Glamour, Girl, Female

A gazdasági válság nemcsak negatív eseményeket hordoz,bár a felszínen ezt látjuk,érezzük. A fejlődést azonban a legtöbb esetben a krízisek indítják el. Ilyenkor eltűnnek a feleslegessé vált dolgok és gondolatok,átértékelődik a fontossági sorrend.

A VÁLTOZÁST MI, nők könnyebben viseljük,hiszen az életünk változásokra, körökre,kisebb-nagyobb ciklusokra épül.Minden egyes ciklusunk végén az újrakezdés áll,ezt tapasztalhatjuk meg a menstruációban,a szülésben. Ha nagyon földhöz ragadt akarok lenni,akkor a hétvégi takarításkor is a felhalmozott fölösleget,koszt az elhasznált energiát visszük ki a lakásunkból,megteremtve ezáltal a tisztaságot, az újat.

MOST ÉLESEBB HELYZETBEN élhetjük át az újrakezdést. A válság változtatást jelent, a változás vállalását.Rajtunk múlik,hogyan valósul meg, mit hozunk ki belőle. Üljünk le és gondoljuk át,mi az, ami nem tetszett eddig az életünkben,mire nem jutott időnk. Most felszínre hozhatjuk a régi vágyakat, a bennünk szunnyadó kreativitást.

JÁTSZUNK EL A GONDOLATTAL, mi és hogyan változna meg az életünkben az anyagi lehetőségeink beszűkülésével!Először is, az életünk egy kicsit lelassulna.Többet lennénk otthon, mert kiszállítanak a mókuskerékből- amire, valljuk be, sokat panaszkodtunk.

A KÜLVILÁGTÓL VISSZAHÚZODVA erősödnének a megérzéseink,könnyebben észrevennénk a jeleket,amelyek segítenek a következő lépés eldöntésében. A mélyebb, intenzívebb befelé fordulás a párkapcsolatunkat is javíthatná,hiszen s közösen eltöltött idő összehangolja a férfi és női rezgéseket,és könnyebben fogadjuk be a másikat fizikai, érzelmi és lelki síkon. A harmonikus ,szeretetre épülő szexuális élet,teremtő,kreatív energiákat fejleszt,ezáltal magasabb rezgésszintre lépve újabb lehetőségeket vonzhatnánk az életünkbe.

ÁTKÉNE ÉRTÉKELNÜNK a pénz fontosságát, és egyensúlyt kellene teremtenünk az anyagi és a szellem világ között.Átértékelődne a család jelentősége, ez az elsődleges és legkisebb közösség,amelyhez tartozunk,és magját, középpontját mi,nők adjuk. Felértékelődnének az összetartozás érzését nyújtó klubok, szellemi társaságok. Nem ugyanabban a formában,de visszatérnének a nagyszüleink idején jól működő közösségi összejövetelek. Ahhoz, hogy a családi tűzet őrizzük,szükségünk van külső megerősítésetekre,arra az érzésre,,hogy egyre nagyobb körhöz tartozunk,ahol megértenek minket,és tanácsokat tudnak adni.

AZ ŐSBIZTONSÁG ŐSBIZALOM megtalálásával segíthetjük a mellettünk álló férfit abban, hogy megszűnjön vagy csökkenjen egzisztenciális aggodalma. A férfiak ránk reflektálva érzik magukat biztonságban vagy bizonytalanságban. A látszólag irányíthatatlan stresszhelyzetben előtörhetnek belőlük a magzat -vagy csecsemőkorban megélt bizonytalanságaik,aktiviziálodhat akkori tehetettlenség-érzésük.

A FEJLŐDÉS MINDIG egy hosszabb folyamat.

VEDD ÉSZRE TEHÁT a negatív, a nehezebb helyzetben rejlő lehetőségeket is mert azok rejtik számodra a szebb és tartalmasabb jövőt. Merd vállalni a válsággal érkező változást!!