Mit jelent számodra A SZENVEDÉLYES ÉLET?

Mountains, Window, Rocks, Sea, Island, Sky, Vacation

SZENVEDÉLYESEN, szenvedélyből élni azt jelenti számomra, hogy érzelemből élsz. A szenvedélyes élet számomra, a “csatornázás”. Csatornázás alatt azt a jelenséget értem, amikor az inspirációid összhangban vannak az érzéseiddel,és azoktól indíttatva mersz cselekedni. Amikor vágyat érzel arra, hogy valamit megvalósíts és él benned egy kép, hogy mit akarsz elérni az életben.

TÉTELEZZÜK FEL, hogy alkalmazott vagy egy cégnél, az álmod viszont az ,hogy saját pékséged legyen, ahol nagyon finom süteményeket süthetsz. Tehát megjelenik egy kép a fejedben, amelynek kapcsán vágy keletkezik benned, hogy megvalósítsd. Ez a kép ez a vágy, és ez a csatorna akkor tud működni, ha összhangban van veled.Tehát akkor, ha nem azért akarsz pékséget nyitni, mert tudod, hogy azzal sok pénzt lehet keresni ,hiszen jól jövedelmező üzletág, hanem azért mert van erről egy belső inspirációd. Van egy képed arról, hogyan lehet jól csinálni, és milyen érzés az embereknek, amikor beleharapnak a sütidbe. Vágy keletkezik benned arra, hogy ezt megvalósítsd, és ha ennek a vágynak a hatására mersz cselekedni,és megteszed a megfelelő és szükséges lépéseket a megvalósításhoz,akkor a cselevési folyamatot a szenvedélyed fogja működtetni.A szenvedélyed segítségével éred el a célodat,az hozza ki belőled a sikert.

NEKEM A SZENVEDÉLY azt jelenti, hogy “CSATORNAKÉNT ” élsz. Szerintem akkor élsz szenvedélyből ,amikor tisztán tartod a gondolataidat,tisztán tartod az érzéseidet,és tisztán tartod a cselekedeteidet. Nem blokkolod le sehol.Ha jól érzed magad a bőrödben,akkor tiszta lesz mindhárom.Akkor tudsz szenvedélyesen élni, ha tiszta a fejed,ha tiszta a szíved, és van benned bátorság, hogy cselekedj!!

AKKOR ÉLSZ IGAZÁN szenvedélyes életet, ha ez a három harmóniában van együtt!

AZT AZ UTAT JÁRD,AMIT MEGÁLMODTÁL MAGADNAK!!