KÁRTYAJÓSLÁS

Kártyajóslás megtanulása - atlantiszi-energiak.lapunk.hu
A

A JÖVŐBE látással rendelkező emberek legfőbb tulajdonsága a megérzési képességük.Ezért szinte mindegy, hogy milyen jóseszközt vesznek a kezükbe, a megérzés vagy ihlet gondolatátvitellel a, másik oldalról jön . A kártyák segítőeszközök a jobb megértéshez, jelentésüket, készítőik előre beléjük programozzák, hogy bárki számára jelzés értékű legyen az üzenet. Ám óvatosan kell kezelni az információkat, ha másoknak jósolnak. Hiszen az emberek többsége még akkor is elraktározza a hallottakat, ha azt mondja, hogy nem hisz bennük.

Minden országban a KÁRTYA, és a KÁRTYAJÓSLÁS A leggyakrabban használt jóseszkőz A játék kártyák is alkalmasak rá, ha fogalmakat kötünk hozzájuk. Az ismerkedést a kártyavetéssel mi is a kártyajáték segítségével kezdjük, különböző kártyákkal, különféle fogalmakkal és kirakási modellekkel.

Szórakozás ez-és játék, de komoly játék. Önismeretre, önfegyelemre tanít. Nem arról van szó, hogy előre kifürkésszük a jövőnk sorsfordító, nagy történéseit. Nem is lennénk rá képesek. Viszont önmagában már az is nagy nyereség, – hogy félig vagy egészen komolyan véve- rakosgatjuk a lapokat, el gondolkodunk a jelentésükön. Hiszen ez alatt az idő alatt éppen ahhoz jutunk hozzá, amire a legtöbbünknek talán a legnagyobb szüksége lenne. És ez a lényeg akkor is, amikor magunknak rakjuk ki a kártyát, hiszen önmagunkkal elegyedünk szóba.

Mert eleinte lehet, hogy kételkedünk az egész kártyajóslásban, de nem csak a móka kedvéért próbáljuk ki.

A jóseszközöknek kifogyhatatlan a tárháza, használatuk technikája varázslatos.

Megszépítik a magányos estéket, és sok előre információkat adhatnak.

A kártyajóslás történelme | Kartyajoslasok.hu