JÖVŐBELÁTÁS

A jövőbelátás egy valóságos emberi képesség, már tudósok vizsgálják és  tanulmányt adtak ki róla | Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel

A JÖVŐBELÁTÁS EGY VALÓSÁGOS EMBERI KÉPESSÉG, AMIT MÁR TUDÓSOK IS VIZSGÁLNAK….NEM EREDMÉNYTELENÜL.

 Biztosan sok embernek volt már- úgynevezett dejavu- érzése; vagy éppen az hogy álmodott valamit és az másnap valóra vált. De mi is ez a valójában? Most én azt írom le, hogy nekem hogyan fordultak elő az ilyen “jelenségeim” és hogyan fejlesztem ezeket.

 Lehet fejleszteni ezt a képességet agykontrollal úgy, hogy mindig minden nap mondogatod magadnak, hogy tudok jövőbe látni, és kitisztítod a tudatod, úgy, hogy ne szólaljon meg benned egy hang se, egy kép se. És ha ez megvan akkor elkezdesz gondolkodni, hogy mi történhet a következő pár percben vagy ki léphet be az ajtón; ilyesmikre kell gondolkodni. Hihetetlen, de be fog válni, mert a tudatalattid elhiszi, hogy tényleg létezik, főleg ha elhiszed hogy te magad is tudsz jövőbe látni.

Mi történne, ha látnád a jövőt? Egyáltalán, előfordult már veled, hogy érezted, hogy valami fog történni, és pontosan az történt?

Ha igen, tudd, hogy ez nem véletlen. Véletlenek ugyanis nincsenek. Főleg azóta, mióta a tudomány is bebizonyította, hogy statisztikailag véletlenszerűséggel nem magyarázható hatások zajlanak le, amikor egyes embereket arra kényszerítenek, hogy próbálják előre megmondani a jövőt.

RENGETEG kísérletet végeztek már mesterséges körülmények között, szabadban,és különféle laborokban is erre vonatkozóan. Mindig ugyanarra az eredményre jutott a tudomány: nem tudni miért, de az agy aktivizálódik, és képes egy picit előre haladni, mintha csak látnánk a jövőt. Ez a képesség, mindenkiben benne van, de nem mindenki tudja használni.

Talán ezt a halovány visszahatást vagyunk képesek érzékelni, elménk segítségével, mikor megtudunk jósolni egyes dolgokat.

Sokak szerint az agy kapacitásának kihasználásában rejlik a kulcs ahhoz,hogy fogékonyabbak legyünk a jövő megjóslásában.

Vagyis egyértelműen a következtetés: egy részecske jövője, valahogy hatással van a múltra is.

Az emberi agy képes előre látni, mi fog történni, de csak kis távlatokban vagyunk képesek érzékelni.

Szóval ez a képesség mindenkiben ott rejlik, csak elő kell hozni magunkból, aztán fejleszteni és végül használni.

TEHÁT A JÖVŐBELÁTÁS TANULHATÓ?!:MINDANNYIAN RENDELKEZÜNK -E KÉPESSÉGGEL.

Jövőbelátó varázslatok | Cool.hu