JÓSLÁS JELENTÉSE ÁLMOMBAN

álom – onlinejoslat.com

Az álomban való jóslás emlékeztet egy fontos, de elhalasztott és elfeledett ügyre. A valóságban előfordulhat váratlan esemény, de veszteségek is lehetségesek, ha túlságosan siet, épp ezért lassíts.

Az álmaid kezelésének képessége mindenki számára elérhető, csak azt kell keresni és találni, amely összeköti a tudatot a tudatalattival.

Bármely kérdésre adott válasz, a legirreálisabb álmok megvalósulása, az önismeret és a személyiség fejlesztése is csak egy kis része azoknak a lehetőségeknek, amelyeket a világos álmodozás világa adhat.

Ha látod magad egy jövőben, hogy jövendőmondást végezz, azt jelenti, hogy Az álomban való jóslás egy hozzád közel álló embernek azt jelenti, hogy a vállalkozásod van, ami miatt aggódsz. Egy ilyen álom arra emlékezteti ezt az ügyet,hogy jobban figyelj.

Ha egy álomban nem tarot paklit, hanem hétköznapi játékkártyákat látok, akkor ugyan ez az elv használható értelmezésre. Az emberek megpróbálják kibontani a sorsukat, és a jóslás felé fordulnak. Mindenkit érdekel a jövőbe látás a titkok leplének felnyítása. Az álomban gyakran elcsodálkozik az ember az élet több fontos eseménye előtt.

Mivel gyakran csak utólag derül ki egy-egy álomról, hogy jóslatot hordozott-e, ezért érdemes minden egyes álmot komolyan venned. A JÓS álmok képei sokkal élénkebbek,mint a más típusú álmoké. Sokszor képek jelennek meg, esetleg szavak maradnak meg. Az álmodás során erőteljes módon a színek is megjelenhetnek, holott legtöbbször fekete-fehérben álmodunk, viszont ritka színesben álmodni.

Ebben az értelemben sokakat érdekel, hogy a kártyákon való jóslás miről álmodozik, lehet-e hinni a jövendőmondásban egy álomban? Önre bízzuk.

Kiemelt – onlinejoslat.com