HOGYAN VÁLTOZTATHATSZ A NEGATÍV DOLGOKON??

Gyógyító Szeretet - ? Élet és Egészség - -Mindenütt, Mindenkinek Segíts,  Jó Szóval, Kapcsolatok Mozgósításával, Viszonzást Sohasem Várva

HA VAN VALAMI NEGATÍV dolog az életedben, amin szeretnél változtatni a folyamat ugyanaz: adj szeretetet azáltal, hogy elképzeled és átérzed, hogy amit akarsz , az már a tiéd.Ne feledd, hogy minden nagativítás a szeretet hiányából fakad, neked tehát a negatív helyzet ellenkezőjét kell elképzelned, hiszen az egyenlő a szeretettel.

HA PÉLDÁUL BETEGSÉGGEL KÜZDESZ, és szeretnél meggyógyulni, adj szeretetet annak az érzésnek, hogy a tested egészséges. Neked még csak gondolkodnod sem kell azon, hogy mit akarsz megváltoztatni. Csupán annyit kell tenned, hogy szeretetet sugárzol, abba amit akarsz, a szeretet ereje pedig lecseréli a negativítást. Ha valaki megsérült, és orvosi kezelés alatt áll, de az állapota nem javuL, az azt jelenti, hogy gyakrabban képzeli el és érzi át a sérülését, mint a teljes felépülését.

ILYENKOR ÚGY BILLENTHETJÜK ÁT A folyamatot a gyógyulás oldalára, ha több gondolati és érzelmi energiát szentelünk annak, hogy teljesen egészségesek vagyunk, mint annak, hogy NEM. A tény, hogy képes vagy elképzelni a teljes gyógyulásodat, azt jelenti, hogy az már létezik a teremtésben!! Itasd át mágneses meződet pozitív érzésekkel, bármivel kapcsolatban! Az a cél, hogy jól érezd magad! Növeld magadban a szeretetet életed minden területe iránt! Érezd magad jól amennyire csak tudod, hiszen minden pillanat, amikor szeretetet adsz , közelebb visz a teljes GYÓGYULÁSHOZ.

ÉRZÉSEID A TE ISTENEID”!!

A szeretet az az energia.... | Picture quotes, Love me quotes, Quotes