HOGYAN VÁLLAJUNK FELELŐSSÉGET A JÖVŐÉRT

Milyen színűek a csillagok valójában? | Svábhegyi Csillagvizsgáló

Néhány hónapja beszélgettem egy ismerősömmel, aki a körülményeket, Istent ,a sorsot, a balszerencsét, és a sógorait okolta boldogtalan életéért. Elmagyaráztam neki,hogy megszerezheti Isten minden áldását: egészséget, gazdagságot, szeretet, békességet, harmóniát,, és kozmikus alkotóerőt, amellyel azonnal kapcsolatba is léphet gondolatain át. Hangsúlyoztam, csak rajta múlik, hogy olyanná tegye a jövőjét, amilyenné akarja, de ugyanakkor ki kell tárnia a tudatát,hogy befogadhassa Isten nagylelkűségét. Ezt az imát ajánlottam neki, ami én szellemi,és lelki orvosságnak hívok.

ELSŐ LÉPÉS:

Tereld el figyelmedet a régi sebekről, sérelmekről, neheztelésekről, elmérgesedett emlékekről, hagyj fel az önócsárlással, és mások és mások kritizálásával.

MÁSODIK LÉPÉS:

Reggelente,és estelente száj rá időt, hogy szabályos, rendszeres és alkotó gondolkodással beültesd tudatalattidba a harmónia,bőség, biztonság,siker,és önmegvalósítás tudati mintáit.

HARMADIK LÉPÉS:

Azonnal fejezz le minden félelmet, aggodalmat, betegséget, kudarcot ,elbátortalanodást, vagy bármiféle ínséget hordozó gondolatot, és nyomban helyettesítsd, szeretettel, örömmel helyes cselekedetekkel,és Isteni útmutatással.