HOGYAN MŰKÖDIK A FÉRFI?

A férfi gondolkodás és amit tudnod kellene róla Nőként - Titkos Tanácsok  Nőknek

1.RÉSZ.

AKÁRHOGYAN IS TŰNIK,a férfiak mindent azért tesznek, hogy bebizonyitsák rátermettségüket:azonosságtudatuk az eredményeiken alapszik. AZ erőt , a szakértelmet és a teljesitményt értékelik.

Jelszavaik:,” Siker, győzelem, szakértelem, önmegvalósitás.” A nöknek más az értékrendje. Számukra a szerelem, a mély kapcsolatok kiépitése, és a folyamatos kommunikáció a fontos. Jelszavuk:” Szeress, hogy szerethesselek, és gondoskodhassak rólad!” Az emberek természetesnek veszik, hogy a szerelem varázslatosnak indul, idővel azonban az érzések megkopnak, és az addig természetes különbségek inkább mérgezik a kapcsolatot.HOL VAN A MEGOLDÁS?

EGYETLEN FÉRFI SEM OLYAN, MINT EGY NÖ:EMLÉKEZZ A MÁSSÁGOTOKRA!

Természetes különbségeink ismerete nélkül sohasem érthetjük meg egymást.Amikor nem vesszük figyelembe a két nem közötti eltéréseket, tulajdonképpen nem hagyunk időt arra, hogy megértsük és tiszteletben tartsuk egymást, ennek következtében a kapcsolatainkat folyamatos súrlódások jellemzik.SZERELMÜNKET ÖRÖKRE MEGÖRIZHETJÜK, HA NEM FELEJTJÜK EL: A MÁSIK MÁS!!!

TIPP: Az, hogy a férfi és a nö egyenrangú, nem azt jelenti,hogy egyformák.Igaz, hogy egyenlők, de mások a mozgatórugóik, az elsödleges érzelmi szükségleteik, és mások a feladataik is. A továbbiakban, nézzük mit jelent ez konkrétan.

UTÁLJA,HA MEGAKAROD VÁLTOZTATNI: HAGYJ FEL A TANÁCSADÁSSAL!!

A férfiak legtöbbször hangoztatott panasza, hogy a nők megakarják változtani őket.: Mindenbe beleszólnak, mindent jobban tudnak, és mindig megmondják a férfinak,hogy csinálja jobban azt, amit egyébként is tenni szokott, vagy amit a nők véleménye szerint tennie kellene. Bár ilyenkor a nő csak segiteni akarja a másikat, a férfi azt érzi, hogy irányítani akarják, ,közben csak arra vágyik, hogy elfogadják olyannak , amilyen. Kéretlenül tanácsot adni egy férfinak annyit tesz: úgy gondoljuk nem tudja mit tegyen, vagy legalábbis egyedül nem lesz rá képes. Előfordulhat, hogy gorombaság lesz a válasz, főleg,ha a férfi gyermekkorában gyakran érezte úgy, hogy kritizálják, vagy ha rendszeresen tanúja volt annak, amint az anyja az apját bírálta.

TIPP: Sok férfi számára nagyon fontos, hogy bebizonyitsa: eltudja érni a célját, mégha jelentéktelen dologról is van szó. Bármilyen furcsa, sokszor az apró kudarcok jobban bántják, mint a súlyosabbak. Ha a nő némi önmegtartoztatást gyakorol, és nem osztogat kéretlenül tanácsokat, a férfi nem csak hálás lesz ezért,, de figyelmesebb , kötlességtudóbb is.. A férfiakat úgy lehet ösztönözni és támogatni, ha azt érzik ,szükség van rájuk, társuk bizik bennük- ráadásul, ha a férfi még azt is látja, hogy a nő elismeri az erőfeszitéseit, percről pertcre erősebb lesz, és többet képes a másiknak nyújtani…

foytatása következik:

,