HOGYAN MŰKÖDIK A FÉRFI?

A férfi gondolkodás és amit tudnod kellene róla Nőként - Titkos Tanácsok  Nőknek

BEFEJEZŐ RÉSZ.

NOS FOLYTATNÁM A TEREMTÉS KORONÁI történetét, “HOGY, HOGYAN MŰKÖDIK A FÉRFI” valamint a használati út mutatót a hölgyek részére.

SZÜKSÉGE VAN EGYEDÜLLÉTRE TARTSD TISZTELETBEN A BARLANGJÁT”!!

A férfi teljesen másképpen birkózik meg a stesszel, mint a nő.Ha egy férfira nyomás nehezedik, visszavonul lelki barlangjába, és a megoldásra koncentrál. Az ösztönei ilyenkor azt súgják, hogy amikor az ember zaklatott, legjobb egyedül lenni..De amint megtalálja a megoldást, rögtön jobban érzi magát, és kijön a barlangjából: újra képes rá ,hogy jelen legyen a kapcsolatban.

TIPP: A férfi nem veszi észre, milyen távoli lesz, amikor elvonul, Ha a nő ilyenkor észben tartja, hogy az elvonulás a férfi próblémamegoldási módszere, és nem annak a kifejezése, amit a nő iránt érez, akkor együtt tud működni a férfival, és nyugodtan megvárhatja, amig előbujik a barlangjából, hogy aztán megbeszélhessék a problémát.

A FÉRFI NAGYON KIBORUL, HA HIBÁZIK: NE BÜNTESD!!!

Ha a nő túl sokat ad, nem szabad a partnerét hibáztatnia..Bár tényleg, lehet, hogy nem kapott meg mindent, amit megérdemelt volna, ahhoz,hogy jobb legyen a kapcsolatuk, fel kel ismernie: Ö is felelös azért,hogy itt tartanak. Ugyan ez a helyzet, ha egy férfi túl keveset ad. Nem mondhatja, hogy a párja volt aki elutasitó magatartást tanúsitott, és nem fogadta el, amit ő adni akart. Mindkét eset tanulsága, hogy nem szabad a másikat hibáztatnunk: sem a SZEX, a KEDVESSÉG, sem a KOMMUNIKÁCIÓ megvonása, sem az eltúlzott fejre olvasás nem jár sikerrel.

TIPP: Ilyen esetben a férfinak fel kell ajánlani a segítségét akkor is, ha a nő nem kéri rá. Végig kell hallgatni a társát,akkor is, ha kezdetben úgy érzi a párja őt hibáztatja. A nőnek meg pedig ahelyett , hogy a férfit hibáztatná,el kell fogadnia, és meg kell bocsájtani párja tökéletlenségét, Bátoritani kell,hogy többet adjon, amire a legjobb mód, ha értékeli amit a férfi ad. Aztán a BIZALOM… A bizalom erőt ad a férfinak, márpedig ez a legfőbb érzelmi szükséglete. Amikor a nő nyíltan kinyújtja a kezét, és támogatást , szeretetet kér a férfitől, tökéletesem megbizva abban, hogy minden tőle telhetőt megtesz, ez az a BIZALOM, ami a férfit erősiti!!!

VÉGE!!

A férfi gondolkodás és amit tudnod kellene róla Nőként - Titkos Tanácsok  Nőknek