BOLDOG PERCEK PÉNZZEL, ÉS PÉNZ NÉLKÜL

1.rész

A boldogság nyomában – A következőket ne csináld, ha boldog akarsz lenni

“NEM MÁSOKAT KELL LEGYŐZNÖD: ÖNMAGADNAK BIZONYÍTSD, HOGY ÁLLOD A SARAT. ÍGY AMIKOR EGY HÚZÓS NAP VAGY HÉT UTÁN HULLAFÁRADTAN, LESTRAPÁLVA BEZUHANSZ A KAROSSZÉKEDBE, NE CSODÁLKOZZ, HA ELÖNT AZ ELÉGEDETTSÉG ÉRZÉSE, AMELYET BOLDOGSÁGNAK IS NEVEZHETÜNK.”

PÉNZ, PARIPA,FEGYVER

A boldogság sokak fejében összefügg a pénzzel. Ez nem feltétlenül rossz, hiszen a pénz eléggé univerzális erőforrás, kevés dolgot találhatunk, amelyben nem tud segíteni. Egészségesen élni, gyereket nevelni, harmonikus párkapcsolatot kiépíteni is könnyebb, ha van miből. A pénz nem boldogít? Dehogynem. Engem boldogít, akárki akár mit is mond. Inkább úgy fejezném ki magam: A pénz önmagában nem tesz boldoggá. Egy rakás pénz nem oldja meg minden gondomat, de azért szívesen elboldogítgatnám magamat néhány millióval.

HAJTHATUNK MENŐ CUCCOKRA , aggathatunk vaskos aranyláncot a nyakunkba, járhatunk Mercivel, ha megtehetjük, és jól esik. Az anyagi javak hozzásegíthetnek a boldogsághoz. Vannak persze szélsőséges esetek, mert a pénz nem minden, csak valami. De ha ezt a valamit megfelelően használjuk, akkor pozitívan befolyásolhatjuk életünk minőségét, és egyúttal a személyiségünk alakulását is. Az viszont igaz,hogy más is kell. A pénz nem elég a boldogsághoz…..

folytatjuk.

A jövőben is percek alatt elfogyhatnak a kkv-knak szánt pályázati pénzek |  Magyar Hang | A túlélő magazin