AZ UNIVERZUM MINDEN VÁGYADAT TELJESÍTI,CSAK KÉRNED KELL!!!

A világegyetem teljesíti az összes vágyadat, csak helyesen kell kérni! -  Bidista.com - A TippLista!

GONDOLTÁL MÁR ARRA, HOGY MINDEN VÁGYAD TELJESÜLHET?: Igen! Minden vágyad valóra válhat!

MINDEN MEGTÖRTÉNHET: Az Univerzum a gondolatainkat energiaimpulzusként rögzíti és szigorúan betartja a teljesítést, eleget tesz vágyainknak. 

AZ UNIVERZUM ÉRZI AZ ENERGIÁKAT, Azt érzi, hogy mennyire erősen gondolsz és hiszel az adott dologban. Gyakran előfordul, hogy valamire gondolunk, és hirtelen megijedünk. És a félelem annyira erős energiával ’csap’ beléd, hogy annak ellenére, hogy csak 1 másodpercig volt a fejedben, az Univerzum érezte azt.

SOKSZOR GONDOLKODUNK ÍGY:“MOST nagyon nehéz idők járnak, nehéz megteremteni a lakást, nehéz anyagi biztonságban élni. stb!”

AZ UNIVERZUM TELJESÍTI IS A VÁGYAIDAT :”NEHÉZ” IDŐK, nehéz lakás vásárlás” stb.

VÁGYAIDAT a gondolat erejével érheted el! Használd számodra építően!

FONTOS , HOGY ha vágyakat fogalmazol meg, a “HA“szócskát ne használd! Kezeld úgy, hogy a “HA”szó nincs is a szótáradban!

HANGOLÓDJ ÖSSZE VÁGYAIDDAL, Úgy képzeld el őket, mintha már megvalósultak volna. MINÉL NAGYOBB SZERETETTEL, ÉS HITTEL GONDOLSZ RÁJUK, ANNÁL HAMARABB TELJESÜLNEK A VÁGYAID!!

ÉLETED OLYAN LEGYEN, ahol nincs helye a szomorúságnak és a nyomorúságnak, csak a boldogságnak, hitnek, szeretetnek és a bőségnek!

HIDD EL, HOGY EZ MIND MEGVALÓSULHAT! ÉS NE FELEDD, HOGY TE VAGY A FELELŐS A SORSOD ALAKULÁSÁÉRT, ÉS MEG VAN AZ ERŐD AHHOZ ,HOGY JOBBÁ TEDD AZ ÉLETEDET!!

A Teremtő Folyamat: Így teremts meg bármit 3 lépésben! - Fényörvény