AZ IDŐ SIKER….AZ IDŐ PÉNZ..

A kuckóban 2. - az idő pénz

MIÉRT AKAR MINDENKI NAGYOBB UGRÁST TENNI?..

A MAGAM RÉSZÉRŐL, mindenkit arra biztatok, hogy inkább lépésről lépésre haladjon,hogy az elért eredmények biztosan tartósak legyenek. Ilyenkor általában azt a választ kapom, hogy “Nekem erre nincs időm”! Azonnal kell a …( pénz, elismerés, társ, jó test…. vagy akármi más)”.

NAGYON SZERETNÉM ha elhinnétek nekem, hogy amikor sürgetőnek érzitek a változást, ennyire akarjátok a vágyatok beteljesülését, nem fogjátok megkapni. Ilyenkor ugyanis még a hiány állapotában vagytok. Iszonyatosan tudjátok, hogy mit nem akartok, már azt is meg tudjátok fogalmazni, hogy mit akartok, de arra képtelenek vagytok, hogy egy hullámhosszon létezzetek a vágyatokkal- ezért nem is érhetik el.

HOZZÁJUTHATSZ RENGETEG PÉNZHEZ , de ha nem tudsz vele bánni,nagyon rövid idő alatt visszazuhansz a régi anyagi szintedre. Lefogyhatsz hetek alatt húsz kilót, de ha lélekben kövér maradsz, pillanatok alatt visszahízol, a régi súlyodra. Találhatsz a régi helyett új társat, de ha belül nem változol,mellette is ugyanazt tapasztalod, mint a korábbi partnerednél…. Sőt, a szélsőségek átélése miatti csalódottságod még a kiinduló helyzeteknél is rosszabb állapotokkal járhat, bármiről is legyen szó.

A VALÓDI SIKERHEZ : “IDŐRE VAN SZÜKSÉG.“!Az idő a siker egyik alapfeltétele. Ha nincs időd valamire, “AZ A VALAMI SOSEM LESZ A TIÉD.

Prospera Europe Kft.- Az idő pénz