AMIKOR MEGÉRZED, TÖBBÉ MÁR SEMMI SEM LESZ A RÉGI…

A PILLANAT AMIKOR, visszafordíthatatlanul megváltozik minden. Az energiák tánca körbeért. És te soha többé nem leszel már többé áldozat…

OLYAN PILLANAT EZ, mely az energiák igazságában született, amiben tűzben edzett lelked végre felszabadul és visszatér saját erejéhez és fényéhez. A FÉNYHEZ , melyet oly sokan próbáltak kioltani, oly sokan próbálták veled elhitetni ,és világodra húzni saját sötétségük.

DE EZ MOST a te időd, a te újjászületésed. Amikor nemcsak tudod, és érzed, de minden sejtedben az egyetlen igazság rezgésének fénye világít. Amikor szólnod sem kell, – lelked igazsága megkérdőjelezhetetlenül nyilvánítja ki a fény erejét.

VOLT IDŐ, amikor elhitted, hogy neked nem lehet jó és szép életed, mert el akarták veled hitetni, neked nem jár, és nem vagy méltó a jóra. ELAKARTÁK venni erőd, és sárba tiporni, elhallgattatni lelked igaz hangját. DE MOST VALAMI, VÉGÉRVÉNYESEN VÉGET ÉRT!!


MERT VISSZAVETTED ERŐD, mely mindig is ott volt benned, melyről önszántadból mondtál le, csak, hogy ne fájjon másnak a fényed, örömed, boldogságod – mert mi nők képesek vagyunk feláldozni önmagunk.

DE MOST LELKED ereje megsokszorozódva tér vissza hozzád, és olyan fénnyel világítja meg a sötétséget, mely fölött nincs többé senkinek hatalma.

AZ ÚJJÁSZÜLETÉS és ébredés ideje ez. Végre ÖNMAGADHOZ érsz. Visszatérsz. Mely visszafordíthatatlan. Mert az energiák rezgése szülte.

ERŐ VAGY! ÖNMAGAD VAGY.. FÉNYES VAGY. SAJÁT SORSOD VEZETŐJE VAGY. Erőd megkérdőjelezhetetlen. SOHA TÖBBÉ NEM VEHETI EL TŐLED SENKI. MERT SOHA TÖBBÉ NEM ADOD. NEM HAGYOD.!! 

megérzések - Blikk Rúzs