AMIKOR A VÁLTOZÁS SZELEI FÚJNAK….

változás | Life, Zen buddhism, Life quotes

MINDEN VÁLTOZÁS-még a legnehezebb is és a legfájdalmasabb is- lehetőséget nyújt számunkra ahhoz, hogy részesüljünk a személyes átalakulás csodálatos ajándékából. Nehéz időket élünk, egy állandó kollektív szorongást érzékelünk, ami érthető ugyan, de nem mindig könnyű róla beszélni. Legtöbbünk egy másféle világ iránti mély tudattalan vágyakozásban él, és sokan készen állunk arra, hogy megtaláljuk azt a jobb világot.

A KÉRDÉS CSAK AZ: HOGYAN CSINÁLJUK?”

VÁGYUNK A VÁLTOZÁSRA, de el sem tudjuk képzelni, hogy van kiút a jelenlegi elkeseritő helyzetből. Álmodunk az Újról, de rettegünk az ismeretlentől, és nem használjuk ki az elénk kerülő lehetőségeket. Nyugtalankodunk, mert a dolgok nem úgy mennek, ahogyan azt elképzeltük, mégsem vagyunk képesek megtenni a szükséges lépéseket. És bár tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy cselekednünk kellene, de azt nem tudjuk, mit és hogyan.

HOGY MIÉRT? A válasz roppant egyszerű: kialakult helyzet- legyen az bármilyen kellemetlen, kényelmetlen, kiábránditó, nyomasztó,unalmas-legalább ismerös. Tudjuk, hányadán állunk, mire számithatunk. Igaz, hogy csak hátráltat bennünket, megnehezíti az életünket, de a megszokás az UGYEBÁR NAGY ÚR….

Ahhoz, hogy az életünk azt nyújtsa, amit várunk tőle, “VÁLTOZTATNUNK” kell!!!

NE A VÁLTOZÁSTÓL, HANEM AZ ÁLLANDÓSÁGTÓL FÉLJ“!!

Változás - coaching - Csatlós Csilla - Business Coach