A VILÁGEGYETEM VALÓSÁGA….

Valójában,nagyon régóta foglalkoztat, és gondolkozom azon, hogy meg van-e írva sorsunk a kozmoszban akár a kártyában? Miért vagyunk néhányan képesek belelátni a jövőbe? Bonyolult, és csodálatos az emberi elme, s a körülöttünk létező UNIVERZUM.

Mint mindig, ilyenkor igyekszem a racionális, megmagyarázható válaszokat megadni. Úgy tűnik így van “megteremtve” az ember.Hiszek az örökéletben. Nem vallási vagy hitbeli alapon próbálok magyarázatokat találni, hanem igyekszem az objektív tényekre szorítkozni. Miként fogadom el vagy képzelem el az öröklétet? Tudomány szerint az UNIVERZUM egységes egész.Minden ami itt történik, nem tünhet el a semmiben, hiszen nem a semmiben, hanem ebben a hermetikus rendszerben élünk, ezt úgy hívják, VILÁGEGYETEM.

MINDEN AMIT, KIGONDOLUNK, száguld a végtelen világegyetemben. Testünk-lelkünk temploma-már elporladt az évmilliók során,de gondolataink még mindig az univerzum csillagait, bolygóit szelik át. Ezért ha gondolatunk létezik, akkor mi is létezünk. Talán furcsa teória én “HISZEK” benne. És mint annyi minden mást, még mindig “ÉRZEM”, hogy ez a valóságban is müködik. EZ A VILÁGEGYETEM!!!

VÉGE.