A FÉRFILÉLEK…TÜKRE…

Hogyan működik a férfi, hogyan lát a férfi lélek - Delfin Stúdió

AVAGY A HUMOR MINDENRE GYÓGYÍR

14 ÉVES VOLTAM, és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnőm….

16 ÉVES KOROMBAN jártam egy lánnyal, de abban a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, életem hátralevő részét egy szenvedélyes NŐ mellett töltöm el…

A FŐISKOLÁN RÁTALÁLTAM egy szenvedéllyel teli lányra, de túl érzelmesnek bizonyult. Olyan volt, mint egy királynő egy jól megírt drámában: mindig sírt, és öngyilkossággal fenyegetőzött. Elhatároztam, hogy olyan nőt keresek, aki stabilitást nyújt nekem…..

25 ÉVES KOROMRA találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé unalmas volt. Tökéletesen megbízható jellemként semmi sem hozta őt lázba. Az életem állóvíz lett, és úgy gondoltam, izgalomra van szükségem….

28 ÉVESEN találkoztam egy izgalmas nővel, de nem tudtam lépést tartani vele. Egyik dologból a másika kapott, soha semmi mellett nem tartott ki.Zabolátlanul viselkedett, és mindenkivel flörtölt. Legalább olyan gyakran éreztem nyomorultnak,magam mint boldognak. Azt gondoltam ,hogy egy ambiciózus hölgy jót fog tenni nekem….

31 ÉVES KOROMBAN rátaláltam erre a nőre. Ő valóban a földön járt. Összeházasodtunk. Annyira ambiciózus volt, hogy elvált tőlem, és mindenemet elvitte…

MOST 40 VAGYOK és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam. Egész egyszerűen olyan nőt keresek, akinek JÓ NAGY A MELLE.!

Hát bizony ezzel kellett volna kezdenem!!

Bardi Erzsébet: A férfilélek tükre (dedikált példány) (General Press Kiadó)  - antikvarium.hu